Danland Blokhus

Danland i Blokhus har ønsket at udskifte de 189 eksisterende altaner med nye,
større og tidssvarende altaner. Aalborg Altan står for hele entreprisen
– herunder design, projektering og montage.

 

Glade Danland ejer kan nu starte med og benytte deres nye altan.

ALTANER

– vi gør lejligheder større

Spise morgenmad, slikke sol, læse avis, nyde udsigten sammen med
frokosten, tage afsked med det sidste dagslys og opfange nattens lyde.
Der er talrige gode grunde til at have en altan.

DU SKAL BLOT VÆLGE, BESTILLE, GLÆDE DIG
– OG GÅ UD PÅ DIN NYE ALTAN.

Det er med god grund, at mange kalder en altan for en udvidelse af stuen – og hos Aalborg Altan glæder vi os over det hver gang, vi er med til at gøre lejligheder større.

En løsning fra Aalborg Altan giver virkelig din bolig et ekstra rum – uanset om der er tale om nybyggeri, renovering eller en altan, der bliver etableret i forbindelse med et eksisterende byggeri. Der er således ikke alene tale om en æstetisk og funktionel nydelse, men også om en investering, der betaler sig på flere plan.

På baggrund af 30 års erfaring og specialistviden følger vores højt kvalificerede fagfolk naturligvis det komplette altanprojekt fra først til sidst: Fra projektering og udarbejdelse af 3-D visualiseringer over indhentning af de nødvendige myndighedstilladelser til produktion og montage på stedet – og stærk projektledelse undervejs. Vi sørger også for oprydning både før og efter, ligesom vi for eksempel flytter radiatorer og skifter vinduer ud med altandøre.

Uanset hvilken del af processen, der er er tale om, er fokus for Aalborg Altan altid at være den kompetente sparringspartner, der sikrer dig både tryghed i hele forløbet og sikkerhed for det gode håndværk. Aalborg Altan leverer nøglefærdige, kundetilpassede løsninger med et væld af variationsmuligheder med hensyn til blandt andet håndlister, overfladebehandling og farver.

Du skal blot vælge, bestille, glæde dig – og gå ud på din nye altan.