Aalborg Altan – professionelt byggeri til erhverv og boligforening

 

Opsætning af altaner er en både kortsigtet og langsigtet investering, der hurtigt tjener sig selv hjem

Med 30 års erfaring har vi mange store byggeprojekter på bagen. Vi gør altanbyggeri til en økonomisk fordel for både køber og sælger.

 

Med projektledere, tegnere og montører in-house har vi de fornødne kompetencer til at arbejde med store stålkonstruktioner, så både design og kvalitet er af højeste kaliber.

 

Vi leverer byggeri af nordjysk kvalitet til hele landet, og vi arbejder altid ud fra dine nuværende bygningers udseende og struktur.

Økonomisk forstærkning af aktiver

 

Ejendomme er stærke aktiver, der kan gøres endnu stærkere med altaner. Med altanopsætning opnår man både en visuel og økonomisk gevinst.

Altanbyggeri tilpasset dine bygninger

 

Vi monterer vores altaner, så de tilpasser sig dine boliger på alle parametre. Aalborg Altan er nemlig meget mere end en standardløsning.

Totalentreprise i hele Danmark

 

Vi er med i hele projekteringen; lige fra tegninger og byggetilladelser til montering og oprydning. Kort sagt tager vi hånd om alle trin i byggeprocessen.

Byggeri med kontinuerlig kvalitet

 

Hos Aalborg Altan er vi certificerede i henhold til EN 1090-1. Det er garanti for ordentlige resultater, der har samme kvalitet hver gang.

Design af altan

 

Skal dine tanker gøres til tegninger? Vi kommer snart med en mulighed, hvor du kan se hvordan det færdige projekt kommer til at se ud via vores 3D-værktøj.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du får din drømmealtan

Hvad vores kunder siger