Aalborg Altan – Nordjysk kvalitet leveret i hele landet

 

Sol, sommer og grill – hygge & fællesskab, skal vi gøre din drøm til virkelighed

Hos Aalborg Altan bygger og renoverer vi altaner, og det har vi gjort længe. Med 30 års erfaring i branchen ved vi, hvad dit unikke projekt kræver.

 

Via høj faglig viden, egne projektledere, tegnere og montører er vi i stand til at skabe sikre og smukke altaner tilpasset til netop din bolig.

 

Dit hjem er specielt – og det skal det forblive. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du får din drømmealtan.

 

Kontakt os

Design din altan i 3D

 

Skal dine tanker gøres til tegninger? Vi kommer snart med en mulighed, hvor du kan se hvordan det færdige projekt kommer til at se ud via vores 3D-værktøj.

Personligt byggeri  

 

Hos Aalborg Altan arbejder vi altid ud fra, hvordan dit hjem ser ud og tilpasser vores løsning dertil. Du får en speciallavet altan designet til din bolig.

Nybyggeri og renovering i hele Danmark

 

Skal du bygge nyt eller blot optimere din nuværende altan? Vi har kompetencerne og løsningerne til dig – uanset hvor du bor i landet.

Fra opstart til oprydning

 

Bare rolig – vi står for planlægning, tekniske tegninger, myndighedsgodkendelser, produktion, montage, og oprydning. Du skal blot i samarbejde med Aalborg Altan beslutte, hvordan din altan skal se ud.

Vores håndværk

 

Vi holder, hvad vi lover – fra fundament til færdiggørelse. Du kan her se et udpluk af de projekter, som vi er stolte af.

 

Se vores galleri her

Certificeret arbejde

 

Det er et stort ansvar at bygge en altan. Derfor er vi certificerede i henhold til EN 1090-1, der er din garanti for godkendt autoriseret arbejde.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du får din drømmealtan

    Kontakt

    Axel Johansen

    40 50 50 75

    axel@aalborgaltan.dk

    Hvad vores kunder siger