Din proces

 

Design din altan og lad os klare resten. Vi opsætter din drømmealtan via 4 simple trin.

Projektering

 

Aalborg altan for- og efterbehandler alt projekteringsmateriale i samarbejde med din kommune. Vi giver dig sparring som gør, at du blot kan slappe af og nyde os udføre arbejdet for dig. Du får den bedste løsning i forhold til design, materialevalg og økonomi – kort sagt er projekteringen det grundlæggende for et godt projekt netop hos dig.

Produktion

 

Din ønskede altan, sættes nu i produktion ud fra myndighedsgodkendelser, så den er klar til montage, når din ejendom er byggeklar.

Montage

 

Vi får de sidste bekræftelser på byggetilladelser, så byggeriet er godkendt af Teknisk Forvaltning. Din ønskede altan er nu sat i produktion, og vi kan begynde at rigge byggepladsen til hos dig. Altanen leveres til din bolig, og montagen kan sættes i gang. Vi foretager flytning af radiatorer og udskiftning af vinduer med altandøre. Skal der laves et nyt dørhul, står vi også for det arbejde. Herefter vil din nye altan blive monteret.

Aflevering

 

Altanen er nu opsat. Vi sørger selvfølgelig for at rydde alt op efter os, så du fra din smukke, nye altan kan nyde sommersolen og den friske luft uden at skulle tænke på oprydning. Har du efterfølgende spørgsmål til vedligeholdelse eller andet, står vi altid til rådighed enten via telefon, mail eller på vores adresse.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du får din drømmealtan

Hvad vores kunder siger